Steakhouse Opatija

Make a Reservation

Jeste li već rezervirali stol?

Steak je mesni odrezak, čije ime potječe od staronordijske riječi steik. Najčešće se pod ovim nazivom misli na odrezak goveđeg mesa, iako postoje i janjeći, svinjski te odrezak tune. Oni su ipak po svojoj definiciji znatno drugačiji od originalnog goveđeg. Steak se uvijek reže okomito na mišična vlakna, tako da se ona sijeku. Time on postaje još mekši. Priprema se najčešće na žaru, iako se može pripremiti u gril-tavi i u kombinaciji s pećnicom. Kako se radi o relativno skupim komadima mesa, njegovo konzumiranje nekada je predstavljalo i statusni simbol - nalazio se na jelovnicima samo dobrostojećih pojedinaca. Gotovo da ne postoji nacionalna kuhinja koja se ne može pohvaliti svojim domaćim odreskom. U steak house Opatija zasigurno ćete uživati u ovoj vrhunski pripremljenoj deliciji.

Our services

Air conditioning
Self parking
Free Wifi

payment options

Cash
Contactless payment
Mastercard
VISA
Maestro

Opening hours

We are closed

Kitchen open 

Twitter_Logo_Blue